Godło Polski
BIP

Jadłospis

Czwartek 12.04.2018
Szynka duszona w sosie śmietanowym, ziemniaki, warzywa na patelnie, sok naturalny, gruszka
Zawiera alergeny: zboża zawierające gluten ,mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) , seler i produkty pochodne
Piątek 13.04.2018
Makaron z serem, herbata owocowa z miodem,  banan.
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne
Poniedziałek  16.04.2018
Zupa włoska z pulpetami mięsno - rybnymi i warzywami, natką pietruszki, chleb pszenno, drożdżówka niskosłodzona, jabłko.
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne
Wtorek  17.04.2018
Risotto z mięsem i warzywami, herbata z miodem,  jabłko.
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
Środa  18.04.2018
Zupa gulaszowa z warzywami, mięsem, zieleniną, bułka, chleb, banan.
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
Czwartek 19.04.2018
Kotlet drobiowy, ziemniaki piure z koperkiem, mizeria, herbata owocowa, jabłko.
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodny
Piątek 20.04.2018
Krokiety rybne z serem, ziemniaki piure,  surówka koperkowa, woda, jabłko.
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Poniedziałek 23.04.2018
Zupa  pomidorowa z warzywami i makaronem, naleśniki z dżemem niskosłodzonym, jabłko.
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne 
Wtorek  24.04.2018
Pieczeń wieprzowa z sosem i pyzami, sałata ze śmietaną, sok naturalny, jabłko.
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, zboża i produkty pochodne
Środa 25.04.2018
Zupa pieczarkowa krem z warzywami, mięsem i groszkiem ptysiowym, drożdżówka niskosłodzona, banan.
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Plan Lekcji
Rekrutacja
Jadłospis
rekrutacja_ponadgimnazjalne