Godło Polski
BIP

Jadłospis

Zupa warzywna z pulpetami drobiowo-rybnymi, zieleniną, chleb, galaretka z owocem , banan

PONIEDZIAŁEK 09.10.2017
Zupa krupnik z warzywami, mięsem, natką pietruszki, chleb razowy, budyń z owocem,  jabłko
Zawiera alergeny: zboża zawierające gluten,  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
WTOREK  10.10.2017
Filet z  kurczaka  duszony w curry, ryż, warzywa na patelnie, herbata z miodem, jabłko
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
ŚRODA 11.10.2017
Zupa warzywna z pulpetami drobiowo-rybnymi, zieleniną, chleb, galaretka z owocem , banan
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
PIĄTEK 13.10.2017
Pierogi z serem, śmietaną i sosem truskawkowym, herbata owocowa, jabłko
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), jaja i produkty pochodne
PONIEDZIAŁEK 16.10.2017
Zupa  pomidorowa z warzywami i makaronem, racuchy z cukrem pudrem, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten ,mleko i produkty pochodne  ( łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
WTOREK 17.10.2017
Medalion z indyka,  ziemniaki piure z koperkiem, marchewka gotowana , herbata owocowa z miodem, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne
ŚRODA  18.10.2017
Rosół z makaronem, mięsem, zieleniną, drożdżówka niskosłodzona, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
CZWARTEK  19.10.2017
Pieczeń wieprzowa duszona w sosie, ziemniaki  z koperkiem,  surówka z kapusty pekińskiej, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
PIĄTEK 20.10.2017
Ryba po grecku, ziemniaki piure z koperkiem, herbata miętowa, nektarynka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne , seler i produkty pochodne
PONIEDZIAŁEK  23.10.2017
Zupa ogórkowa z mięsem,  warzywami i koperkiem, chleb razowy, kaszka z owocem, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne , seler i produkty pochodne
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Plan Lekcji
Jadłospis
Tematy Projektów Edukacyjnych