Godło Polski
BIP

Jadłospis

Piątek 18.10.2019
Jajko gotowane w sosie koperkowym, ziemniaki, herbata owocowa, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), jaja i produkty pochodne
Poniedziałek 21.10.2019
Zupa fasolowa  z warzywami, mięsem, zieleniną, bułka, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Wtorek 22.10.2019
Rumsztyk drobiowy,  ziemniaki piure z koperkiem, mizeria, napar herbaciany, śliwka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Środa 23.10.2019
Zupa pieczarkowa krem z groszkiem ptysiowym, mięsem i  warzywami, galaretka z owocem, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Czwartek 24.10.2019
Risotto z mięsem i warzywami, woda mineralna, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne  (łącznie z laktozą)
Piątek 25.10.2019
Krokiety rybne z serem, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z białej kapusty, herbata miętowa, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne,
Poniedziałek 28.10.2019
Zupa ogórkowa z warzywami, mięsem, zieleniną, chleb, kaszka z owocem, jabłko
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
Wtorek 29.10.2019
Kotlet schabowy, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, seker i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
Środa 30.10.2019
Zupa warzywna z pulpetami mięsno-rybnymi, zieleniną, chleb, drożdżówka niskosłodzona, gruszka
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, seker i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
Czwatek 31.10.2019
Łazanki z kiełbasą i kapustą kiszoną, kompot owocowy, jabłko
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, seker i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Plan Lekcji
Plan Lekcji
Plan Lekcji
Jadłospis
Poczta