Godło Polski
BIP

Jadłospis

Czwartek 20.09.2018
Pieczeń wieprzowa z sosem własnym, pyzy, surówka koperkowa, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne
Piątek  21.09.2018
Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką, ziemniaki , napar herbaciany z cytryną,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jaja produkty pochodne
Poniedziałek  24.09.2018
Zupa krem z kurczaka z makaronem,  zieleniną, kisiel z mleczkiem wanilinowym, jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
Wtorek  25.09.2018
Kotlety drobiowo-rybne, ziemniaki piure z koperkiem, sałata ze śmietaną, napój owocowy, jabłko
Zawiera alergeny:  mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, jajka i produkty pochodne
Środa 26.09.2018
Kapuśniak słodko-kwaśny z warzywami, mięsem, kaszka z owocem, chleb razowy, nektarynka
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
Czwartek 27.09.2018
Szynka duszona w sosie śmietanowym, ziemniaki, warzywa na patelnie, napój herbaciany, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), jaja i produkty pochodne
Piątek 28.09.2018
Jajko sadzone, ziemniaki z koperkiem, fasolka szparagowa, herbata z cytryną,  jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
Poniedziałek  1.10.2018
Zupa krupnik z warzywami, mięsem, natką pietruszki, chleb razowy, drożdżówka niskosłodzona, jabłko
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, zboża i produkty pochodne
Wtorek 2.10.2018
Makaron spaghetti z sosem bolońskim, woda mineralna, gruszka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne,seler i produkty pochodne
Środa 3.10.2018
Zupa włoska z pulpetami mięsno - rybnymi i warzywami, natką pietruszki, chleb pszenno – żytni,  jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Plan Lekcji
Jadłospis
Rekrutacja do szkół  średnich