Godło Polski
BIP

Jadłospis

Środa 19.12.2018
Rosół z makaronem, mięsem, zieleniną, drożdżówka niskosłodzona, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
Czwartek 20.12.2018
Ryba po grecku, ziemniaki piure z koperkiem, herbata miętowa, mandarynka
Środa 02.01.2019
Zupa  pomidorowa z warzywami i ryżem, drożdzówka niskosłodzona, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
Czwartek  03.01.2019
Kotlet  z  indyka, ziemniaki piure z koperkiem, surówka warzywno-owocowa, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten,
jaja i produkty pochodne
Piątek  04.01.2019
Krokiety rybne z serem, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z białej kapusty, herbata miętowa, jabłko
Zawiera alergeny:  seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten
Poniedziałek 07.01.2019
Zupa krupnik z warzywami, mięsem, natką pietruszki, kisiel, chleb, jabłko
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
Wtorek 08.01.2019
Kotlet mielony, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej i ogórka, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Środa  09.01.2019
Zupa włoska z pulpetami mięsno - rybnymi i warzywami, natką pietruszki, bułka,  kiwi
Zawiera alergeny:mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, zboża i produkty pochodne
Czwartek 10.01.2019
Pieczeń wieprzowa z sosem własnym, pyzy, surówka koperkowa, woda minerlna, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne,seler i produkty pochodne
Piątek 11.01.2019
Jajko gotowane w sosie koperkowym, ziemniaki, herbata owocowa, jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Plan Lekcji
Jadłospis
Informacje o ubezpieczeniu uczniów