Godło Polski
BIP

Jadłospis

Poniedziałek 11.02.2019
Zupa  pomidorowa z warzywami i ryżem, racuchy drożddżowe, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne
Wtorek 12.02.2019
Rumsztyk drobiowy, ziemniaki piure z koperkiem, sałata lodowa ze śmietaną, sok naturalny, gruszka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne
Środa 13.02.2019
Zupa zimowa  z pulpetami mięsno - rybnymi i warzywami, natką pietruszki, chleb, drożdzówka  niskosłodzona, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Czwartek  14.02.2019
Pieczeń wieprzowa duszona  w sosie własnym, pyzy, surówka z modrej kapusty, herbata owocowa, mandarynki
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
Piątek  15.02.2019
Makaron z sosem pieczarkowym, sok naturalny, banan
Zawiera alergeny: jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten
Poniedziałek 18.02.2019
Zupa krupnik z warzywami, mięsem, natką pietruszki, kisiel, chleb, jabłko
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
Wtorek 19.02.2019
Potrawka drobiowa z ryżem i natką pietruszki, marchew gotowana, sok naturalny, pomarańcza
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Środa  20.02.2019
Zupa grochowa  z warzywami, mięsem, kiełbasą, zieleniną  i kapustą kiszoną, bułka,  jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, zboża i produkty pochodne
Czwartek 21.02.2019
Kotlet schabowy, ziemniaki piure z koperkiem, mizeria, herbata owocowa, kiwi
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Piątek 22.02.2019
Paluszki rybne, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z kapusty białej i marchewki, herbata  miętowa  z cytryną, jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie

Hala Sportowa

hala1 hala3 hala4 hala5

 

Cennik wynajmu hali obowiązujący w Gimnazjum im. Z. Herberta we Wronkach

Ustala się następujące stawki korzystania z hali sportowej w godzinach od 16:30 do 22:00 oraz dni wolne od pracy szkoły.
Cała hala 150 zł
Jeden sektor 50 zł
Wynajęcie hali na imprezy inne niż sportowe 180 zł za imprezę  trwającą do dwóch godzin za każdą następną godzinę – 90 zł
Towarzystwa, kluby, organizacje i stowarzyszenia działające na terenie miasta i gminy Wronki Zniżka 50% za każdą godzinę w dni powszednie
Uczniowie szkół podstawowych i gimnazjalnych do godziny 16:30 Bezpłatnie
Imprezy sportowe organizowane przez kluby, organizacje i stowarzyszenia w dni wolne od pracy (sobota, niedziela) 70% odpłatności
Zawody sportowe organizowane przez Szkolny Związek Sportowy dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjalnych Bezpłatnie
Imprezy sportowe o charakterze sportowym i rekreacyjnym, rozgrywki gdzie pobierana jest od uczestników opłata jako wpisowe 100% odpłatności
Rozgrywki ligowe organizowane przez kluby, organizacje i stowarzyszenia 100% odpłatności

 

Regulamin korzystania z hali sportowej Gimnazjum im. Z. Herberta we Wronkach.

Podkategorie

Plan Lekcji
Jadłospis
Informacje o ubezpieczeniu uczniów